Produktplassering

Bilde/tekst: Camilla Bondevik.

Denne karen hører til en familie med stor opphopning av cancer coli. Ikke påvist genetisk mutasjon som hos andre i familien. Ved forrige skopi i 2012 ble det fjernet noen polypper. Kommer for skopi i dag 24.05.17 der skopien gikk som en drøm til coecum. På vei innover stusset man imidlertid på funnet i sigmoideum. Lurte på om det kunne være et plekter, men siden pasienten ikke spilte gitar så falt den hypotesen. Han kunne fortelle at han er glad i å spise frukt, og spesielt er pærene veldig gode på denne tiden. Et søk hos dr. Google var avklarende; Nicobel Agricultural ­Products er lokalisert i Libanon, og eksporterer «Large Broad beans, Lentils (Whole and split red, & green) and seeds (cumin, anis, ­nigella, coriander) are covering  Europe, Eastern Africa, and South ­America.» Det er fortsatt usikkert hva pasienten hadde spist fra Nicobels produkt-utvalg, for tarmen var gullende ren 😉

Nicobel

Nicobel

NGF
Opphavsrett: ©Norsk gastroenterologisk forening
Ansvarlig redaktør: Svein Oskar Frigstad
Webmaster og design: www.webpress.no
Følg oss på: Twitter og Facebook